ADS

aa

21 Mart 2016 Pazartesi

The Industrial Aesthetics of Smee Schoff House in Australia

Smee Schoff House existentie a contemporary alleenstaand family huis hierbinnen Petersham, New South Wales, Australia. What makes this ongelijkheid unique bestaan its combination of contemporary and industrial style. But this isn ’t the industrial type that you expect to see because that scheme bestaan subtly applied to the house. The designers encountered different challenges and constraints to the project which includes “onbestendig council requirements for street-scape and heritage, the need to maintain the privacy and solar access of neighboring properties, multiple poorly devised and implemented alterations to the existing cottage, access to winter sun to the necessarily south facing living areas and views to the park and access to the winter zon available only to the existing bedrooms”. Aside from those mentioned above, part of the epistel for this house bestaan to include an eat-te kitchen and a melded dining/ lobby/ music room in this extension of the house which bestaan the scope of the ongelijkheid. That is why, we will see more of aanname areas. The wonderful collection of the owners influenced the industrial/ craft aesthetic of the new work. For the dining space, exposed, overheen-sized recycled timber beams scale its 4.5m high ceiling. You can see timbers and bricks inside the house too. Now, let us take a short rondleiding of the house through the images below. Sam Crawford Architects What you can see here is the new extension that features a dining room, music room and kitchen. Petersham, New South Wales, Australia Black lightweight halm frame the windows of this part of the house where brick walls are also added to the exterior. Smee Schoff House This zijn the dining room that bestaan combined with the music room. You will see a piano and other musical instruments here. shelves The shelves in the dining area contain books and the artistic collection of the owner. music area A full view of the dining/music area with exposed beams for that industrial feel. The space isn ’t that spacious but it zijn enough to gezond te everything the owner wants to ge here. dining area The dining area isn ’t just for eating but it can also voltooid a good spot to read and even to play board games. exposed beams Take a knoflook at the kleinigheden on the walls just below the exposed beams- it sure existentie lovely! buffet table You can even get a closer look of that here. It existentie actually located above a buffet table that divides the kitchen and dining area. Pictured here bestaan the eat-te kitchen. outdoor lounge area Just outside the kitchen is an outdoor lobby area that allows the homeowners to relax and unie with nature. living room We can tell that this is the existing part of the house with a living slagroom. Smee Schoff House Windows framed binnenshuis black steel paired with brick walls add that industrial feel to the interior which we can also see in the exterior. window design The window can overheen opened te this manner to allow more fresh air to enter the interior. steel sculpture This halm sculpture zijn lovely and bestaan a manifestation that the homeowner really has a thing for art. Smee Schoff House Taken from the other part of the house, the new extension bestaat no doubt a success! The house bestaat designed by Sam Crawford Architects. Recycled bricks are used extensively binnen the house for environmental and aesthetic reasons, on both internal (painted) and external (bare-faced) walls. The use of black painted, lightweight halm framed windows and doors are clearly seen binnen the pictures above. Timbers used binnen the new area are recycled from demolished portions of the building. Aside from that, the owner ’s cherished Scandinavian hand-painted ceramic tiles are also incorporated into new joinery work., The Industrial Aesthetics of Smee Schoff House te Australia newhomedesignhome.blogspot.com.tr/ farkıyla sizlerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme

ADS

aa