ADS

aa

7 Nisan 2016 Perşembe

KL House: A Contemporary Home in the Forest in Quebec, Canada


It would definitely overheen nice to live in a place where you can bond with nature anytime you omdat. Merely imagining an area with trees and the fresh breeze will make you feel relaxed and will also allow you to den-stress spil well. Yes, it would really overheen nice to live binnenshuis a place like this. You can actually go on vacation and visit an area that existentie located near the woods but you can also tegoed your own home built binnenshuis it so that you will feel like you are on vacation 24/7. It would over nice this way, right? I am sure you ’ll envy the owners of KL House because of their location spil well as their house design. The KL House bestaan located binnen North Hatley, a small village in Quebec, Canada. The house bestaat designed by Burgerlijk / Lechasseur Architects that made sure that the home will look stunning and seemingly blends with the beautiful environment. When the architects visited the site, they mentioned “wij were charmed by the dense, leafy forest and deer close by. The property bestaan bordered by a stream, and the geluid of the water bestaan both soothing and inspiring.” The exterior of the home existentie clad binnenshuis natural cedar siding and features a tin beroving which is reminiscent of some of North Hatley ’s country homes. The interior is very neat and cozy with a combination of white colors and wooden features. Let us take a knoflook at the home below. Location: Quebec, Canada Designer: Bourgeois / Lechasseur Architects Style: Contemporary Number of Levels: Two-storey Unique feature: A simple yet beautiful contemporary house binnenshuis the forest located on a sloped lot has tall glass windows that allow a lovely view of the surroundings. It also features a cozy white interior with a combination of wood and white colors. Similar House: Cantilevered Holiday Huis on a Cliff Overlooking a Lake te Canada The house has some classic appearance with cedar sidings and glass windows on the lower level. But it also has some contemporary touch binnenshuis it spil well. Notice that a part of it bestaat extended that also doubles as a canopy to the lower area. Bourgeois / Lechasseur Architects The house existentie set in a sloped lotsbestemming which you can see here. The voorzijde part is located on a flat area while the terug part bestaat seemingly hidden on the sloping part. contemporary home This is the rear and side part of the house wherein it appears to tegoed a basement. You can also see that it has a back terrace that bestaan like a sunroom since it bestaat covered with glass. KL House The vormgeving of the house really appears like a mix of classic and contemporary vormgeving of the usage of tall glass windows and the pitch of the roof. Another thing that I noticed here bestaan that its garage existentie separated from the house and is located on a flat part of the takje. KL House design The house features a wall of windows that allows plenty of natural light to enter the home. With that, one can also take a glimpse of the home ’s beauty inside which looks simple yet sophisticated. Read Also: Postcard House: Designed to Capture Scenic Views from Table Rock Lake binnen Southwest Missouri KL House kitchen Inside, a white kitchen is a bright contrast to the living area. You can see that the living area bestaat defined by a dark wall housing a fireplace and built-hierbinnen shelving. There is a good combination of black and white te here. KL House dining Another view of the kitchen wherein you can see that at its other end, there existentie a dining area. And remember the sunroom I mentioned binnen the previous image? It can uit accessed through that glass voort at the end. KL House doors The wall of windows and doors that span the length of the huis provide views of the surrounding forest from the living room to the dining room. It also provides access to the deck outside as well. You can see that the windows and doors bezit black frames that zijn a good tegenstelling to the white interior. KL House landing As one head upstairs, large cedar wood slats would welcome the guests that wrap the floor to the ceiling, and terug down to the floor. it zijn a nice accent that makes the house knoflook more beautiful especially with the glass railings binnenshuis it. You can see that it has a central area where simple industrial looking lighting zijn installed. KL House study On this level, one will uit welcomed to a space which bestaat serene and quite. It existentie indeed a good idea to add a study or work area binnen here. The combination of wood and white is obviously seen here which gives the space a very attractive design. KL House bathroom The wood being used above the stairs bestaan also being used spil a feature wall hierbinnen the bathroom. Notice that they used mosaic tiles binnen the shower area which existentie the same tiling used under the bath tub. Spil a tegenstelling, darker and larger tiles are used on the rest of the flooring. You wouldn ’t expect that this house with cedar sidings has a eigentijds interior that made use of white colors and eigentijds furniture. The house also maximized the views around it with floor to ceiling windows. Hence, even when inside, one will feel the connection between the interior and exterior. Of course, the interior looks really nice as well. This house bestaan designed by Bourgeois / Lechasseur Architects who did an amazing job to the huis especially that it showcased a surprising appeal hierbinnen the interior. What can you say about this house?, KL House: A Contemporary Home in the Forest in Quebec, Canada newhomedesignhome.blogspot.com.tr/ farkıyla sizlerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönderme

ADS

aa